Joan Aguado inaugura demà la II Conferència Internacional sobre Canvi Climàtic i Vi

query_builder   14 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Aguado inaugura demà la II Conferència Internacional sobre Canvi Climàtic i Vi

L'INCAVI patrocina aquest certamen que comptarà amb la presència de més de 300 especialistes internacionals
Joan Aguado, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), inaugurarà la II Conferència Internacional sobre Canvi Climàtic i Vi, a partir de les 09:00 hores, a l’hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat. Aguado estarà acompanyat per Pancho Campo, president de la Acadèmia del Vino i organitzador del congrés; Peter Hayes, president de la Organización Internacional del Vino, i representants del Departament de Medi Ambient i del Ministeri de Medi Ambient.
 
En la seva intervenció, Joan Aguado explicarà alguns dels projectes d’investigació que l’INCAVI està duent a terme tant per l’estudi dels efectes o conseqüències que pot suposar el canvi climàtic, com aquelles mesures més útils per pal·liar els efectes que pot tenir en el sector vitivinícola català.
 
D’altra banda, a les 15:00 hores, el cap de servei de viticultura i enologia de l’INCAVI, Santiago Mínguez, formarà part d’una taula rodona sobre “El Canvi Climàtic a Espanya”.
 
L’INCAVI és un dels princincipals patrocinadors d’aquest certamen organitzat per l’Acadèmia del Vino. Està prevista la presència de més de 300 especialistes de més de 25 països que analitzaran l’impacte del canvi climàtic sobre la indústria del vi.
 
També està previst que Al Gore, principal impulsor de la conscienciació social sobre el canvi climàtic, participi en aquest congrés per videoconferència.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de la II Conferència Internacional sobre Canvi Climàtic i Vi
DIA:
Divendres, 15 de febrer de 2008
HORA:
09:00 hores
LLOC:
Hotel Hesperia Tower
l’Hospitalet de Llobregat
 
 
14 de febrer de 2008

09:00|.Hotel Hesperia Tower|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi, de Joan Aguado, inaugurarà la II Conferència Internacional sobre Canvi Climàtic i Vi.