El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, visita el Centre d'Empreses de la Ribera a Flix

query_builder   14 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, visita el Centre d'Empreses de la Ribera a Flix

Villalbí també inaugurarà a Gandesa l'exposició itinerant Art Jove a les Terres de l'Ebre
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí; la coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, Montserrat Perelló i l’alcalde de Flix, Pere Muñoz, visitaran, el proper divendres, les instal·lacions del Centre d’Empreses de la Ribera de Flix (La Ribera d’Ebre) que s’inauguraran enguany. Una de les funcions principals d’aquest Centre és fomentar l’autoempresa entre el jovent de la zona. Precisament, després de la visita, el secretari mantindrà un dinar de treball amb joves empresaris del municipi i la comarca, amb els quals intercanviarà diverses propostes en matèria d’ocupació juvenil.
 
A la tarda, el secretari de Joventut inaugurarà a Gandesa l’exposició itinerant Art Jove a les Terres de l’Ebre, acompanyat de l’alcalde de la capital de la Terra Alta, Miquel Aubà. L’exposició mostra l’obra de Jordi Castells, guanyador del certamen, i de dos joves artistes del territori que també hi han participat. L’obra de Castells, “Mercat de Carn”, transmet, a través del gravat, l’actitud humana en els nous espais socials de comunicació i relació. L’exposició, que ja ha visitat Tortosa, Amposta, aterra divendres a Gandesa, on es podrà veure fins al dia 2 de març. L’exposició seguirà el seu recorregut per les Terres de l’Ebre el proper març al municipi de Flix. A partir del mes d’abril clourà el seu itinerari a la Sala Elizalde de Barcelona i a la Sala Ateneu de Sant Cugat.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
 El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, visita el Centre d’Empreses de la Ribera
DIA:
 Divendres 15 de febrer de 2008
HORA:
 14:00h
LLOC:
 Polígon Industrial de la Devesa. Flix. 

14:00|.Sala d'Exposicions Palau del Castellà (c. Pes Vell, s/n)|Flix (La Ribera d'Ebre)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l'alcalde de Gandesa, Miquel Aubà, inaugurarà l'exposició Art Jove de les Terres de l'Ebre.