La directora general de Comerç, Dolors Batallé, presentarà dilluns a Tarragona la iniciativa 'dissenyalcomerç'

query_builder   15 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La directora general de Comerç, Dolors Batallé, presentarà dilluns a Tarragona la iniciativa 'dissenyalcomerç'

La Direcció General de Comerç impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu de fomentar entre les pimes catalanes la introducció de criteris de disseny en els seus establiments com a instrument generador de valor afegit.
 
Acompanyada del director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, la directora presentarà aquesta iniciativa itinerant que consta de l’exposició “La botiga perfecta” i de la celebració de ponències i trobades amb professionals del disseny i del màrqueting.
 
La directora general de Comerç, Dolors Batallé,  acompanyada del director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré presentarà el proper dilluns 18 de febrer a Tarragona “dissenyalcomerç”, una iniciativa que impulsa el Departament d’innovació, Universitats i Empresa a través de la Direcció General de Comerç, amb l’objectiu de sensibilitzar la pime detallista de Catalunya sobre els avantatges d’introduir criteris de disseny en els establiment comercials com a eina generadora de valor afegit.
 
Tarragona acull, del 18 al 20 de febrer, aquesta iniciativa itinerant que consta de l’exposició ”La botiga perfecta”, a més de celebrar ponències i trobades amb professionals del disseny i del màrqueting. Després de Lleida i Tarragona, “dissenyalcomerç” viatjarà també per Tortosa, Igualada i Girona.

19:30|.IES Vidal i Barraquer (av. President Companys, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

La directora general de Comerç, Dolors Batallé, presentarà dilluns a Tarragona la iniciativa 'dissenyalcomerç'.