Castells participa en la presentació del projecte Hit Barcelona'09

query_builder   15 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Castells participa en la presentació del projecte Hit Barcelona'09

La cimera se celebrarà durant el prim er semestre del 2009 a Barcelona
El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, intervindrà en l’acte de presentació del projecte HIT Barcelona’09 (Hothouse for Innovation and Technology), una cimera d’abast mundial on es debatrà el futur de la innovació, les noves tecnologies i les noves oportunitats empresarials. L’acte tindrà lloc el proper dilluns 18 de febrer, a les 17 hores, a la Torre Agbar.
 
A més del conseller Castells, la presentació del projecte comptarà amb la participació del ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos; l’alcalde de Barcelona i president del Consell General del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, Jordi Hereu; el director general adjunt executiu de la Caixa, Antoni Massanell; el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró; i el president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls.

17:00|.Torre Agbar (Av. Diagonal, 211) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, intervindrà en l’acte de presentació del projecte HIT Barcelona’09 (Hothouse for Innovation and Technology), una cimera d’abast mundial on es debatrà el futur de la innovació, les noves tecnologies i les noves oportunitats empresarials.