El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presenta el llibre "Ruralitat i immigració. La integració de les persones immigrades en el món rural català"

query_builder   18 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presenta el llibre "Ruralitat i immigració. La integració de les persones immigrades en el món rural català"

La publicació vol ser un recull de bones pràctiques per a la integració de les persones immigrades al món rural català
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; el director de la Fundació del Món Rural, Francesc Cribillers; i el professor de la Universitat de Lleida, Jordi Garreta; presentaran demà dimarts el llibre “Ruralitat i immigració, la integració de les persones immigrades en el món rural català”a la Seu del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC).
 
Aquesta obra està impulsada per la Fundació del Món Rural (FMR) i la Secretaria per a la Immigració i és fruit del projecte 'La integració de les persones immigrades en el medi rural català' dut a terme durant l'any 2007 amb la participació de diversos departaments de la Generalitat, sindicats i diverses associacions.

12:00|.Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (c. Diputació, 284)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presentarà el llibre "Ruralitat i immigració. La integració de les persones immigrades en el món rural català" publicat per la Fundació del Món Rural amb el suport de la Secretaria per a la Immigració.