El conseller Joan Puigcercós pronuncia la conferència Nous reptes per fer funcionar Catalunya a Reus

query_builder   18 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Puigcercós pronuncia la conferència Nous reptes per fer funcionar Catalunya a Reus

Durant la seva intervenció, facilitarà dades sobre el finançament i les inversions necessàries a la demarcació del Camp de Tarragona
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, pronunciarà la conferència Nous reptes per fer funcionar Catalunya a la Cambra de Comerç de Reus. La presentació de l’acte, que tindrà lloc el dimarts 19 de febrer, a les 19 hores, anirà a càrrec del president de la Cambra, Isaac Sanromà. L’atenció als mitjans de comunicació es realitzarà uns minuts abans de l’inici de la conferència.
 
Aquest acte forma part d’una sèrie de conferències que el conseller Joan Puigcercós ha realitzat per tot el territori català. L’objectiu d’aquestes conferències és conscienciar la societat civil i els agents socioeconòmics de la necessitat d’aconseguir un nou acord de finançament que garanteixi la suficiència econòmica i les inversions necessàries per al desenvolupament de Catalunya com a país.

18:30|.Cambra de Comerç de Reus (c. de Boule, 2)|Reus (El Baix Camp)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, pronunciarà la conferència Nous reptes per fer funcionar Catalunya a la Cambra de Comerç de Reus. La presentació de l’acte anirà a càrrec del president de la Cambra, Isaac Sanromà. L’atenció als mitjans de comunicació es realitzarà uns minuts abans de l’inici de la conferència.