Santa Coloma de Farners acull el quart Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat descentralitzat

query_builder   18 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Santa Coloma de Farners acull el quart Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat descentralitzat

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, presidirà demà dimarts 19 de febrer el Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat que se celebrarà a l'Escola de Capacitació Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners
El Consell de Direcció, presidit pel delegat del Govern i integrat pels directors territorials dels diversos departaments, és l’òrgan de direcció col·legiada del Govern a les comarques gironines i entre les seves funcions destaquen les de fer el seguiment de les actuacions dels departaments al territori, impulsar les mesures de coordinació entre els diferents òrgans territorials i, en general, supervisar tots els temes que afecten les comarques gironines dins l’àmbit de la Generalitat.
 
El Consell de Direcció es reuneix en sessió ordinària una vegada al mes i, en aquesta legislatura, el delegat del govern va prendre la mesura de descentralitzar els consells per tal d’apropar l’acció de govern al territori i millorar la coordinació amb les institucions locals. Aquest és el quart Consell descentralitzat després de Figueres (Alt Empordà, febrer 2007), Núria (Ripollès, juny 2007), Banyoles (Pla de l’Estany, octubre 2007).
 
El delegat del Govern, acompanyat dels directors territorials dels departaments, exposaran l’acció de govern a la comarca de la Selva. A la primera part de la reunió hi assistiran l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, i el President del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Acte: Reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat
Hora: 10:15 els mitjans gràfics podran prendre imatges.
           12:30 atenció als mitjans -
Lloc: Escola de Capacitació Agrària i Forestal. Finca Casa Xifra de Santa Coloma de                   
Farners
 
Els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges del Consell de Direcció amb l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, i el President del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, podran entrar a les 10:15 h del matí.
 
Girona,  18 de febrer de 2008
Servei de Premsa i Protocol

09:30|.Escola de Capacitació Agrària i Forestal. Finca casa Xifra|Santa Coloma de Farners (La Selva)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, presidirà la reunió del consell de direcció de l’Administració Territorial. L'atenció als mitjans es farà a les 12:30 hores.