El conseller Baltasar inaugura demà les noves instal·lacions de la planta de tractament d'aigua de l'Ampolla

query_builder   1 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Baltasar inaugura demà les noves instal·lacions de la planta de tractament d'aigua de l'Ampolla

El sistema de filtració de carbó actiu millorarà la qualitat de l'aigua i neutralitzarà qualsevol possible episodi de contaminació del riu
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, visitarà demà dissabte, 2 de febrer, les instal·lacions del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) a l’Ampolla (Baix Ebre) per inaugurar el sistema de filtració de carbó actiu que millorarà la qualitat de l’aigua i neutralitzarà qualsevol possible episodi de contaminació del riu.
 
A l’acte hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manel Hernández, l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Sancho i el president del Consorci d’Aigües de Tarragona, Daniel Pi.
Durant la visita s’informarà de la posada en marxa de l’ampliació del dipòsit d’aigua crua que permetrà tenir una reserva i garantia de subministrament de 12 hores.
L’acte començarà a les 11 hores i aproximadament a les 12 hores està prevista l’atenció als mitjans de comunicació.

11:00|.Planta de tractament d'aigua potable de l'Ampolla (carretera Nacional 340 km 1.094). L'Ampolla|Ampolla (El Baix Ebre)

Inauguració de la planta de filtres de carbó actiu i de l’ampliació del dipòsit d’aigua crua del CAT