El conseller Llena presideix l'esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques d'Alimentària 2008

query_builder   19 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena presideix l'esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques d'Alimentària 2008

En el decurs de l'acte, també es donarà a conèixer diverses novetats del certamen d'enguany
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, al restaurant del Mercat de Santa Caterina de Barcelona, l’esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques d’Alimentària 2008, que se celebra del 10 al 14 de març als dos recintes de Fira de Barcelona: Montjuïc i Gran Via.
 
Algunes de les activitats que et presentarem el dimecres 20 de febrer són: BCN Vanguardia, Congrés Internacional de Gastronomia de Barcelona; el programa de tasts, conferències i degustacions de Vinorum; L'Espanya dels Olis; Espanya, el país dels 100 formatges Nous; i altres interessants iniciatives al voltant de la gastronomia i la restauració.

A més del conseller Llena, a l'acte hi assistiran Josep-Lluís Bonet, President d'Alimentària i de Fira de Barcelona; Antoni Valls, director d’Alimentària; Fermí Puig, portaveu de BCN Vanguardia i cuiner del restaurant Drolma de Barcelona; Enric Canut, expert formatger i coordinador d'Espanya, el País dels 100 formatges; i Manel Pla, expert vitivinícola i coordinador de Vinorum. També hi seran presents, Juli Soler (El Bulli), i els cuiners Alex Garés (Rest. Lasarte), Jordi Vila (Rest. Alkimia), Carles Gaig (Rest. Gaig), Nando Jubany (Rest. Can Jubany), Albert Ventura (Restaurant Coure), i Carles Tejedor (Rest. Via Veneto).

Durant la presentació, es donaran a conèixer altres activitats que són novetat d'Alimentària 2008 com el Campionat Internacional de Pizzes, el projecte IV i V Gamma en directe o Tapes i Entrepans.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació activitats gastronòmiques d’Alimentària 2008
DIA:
Dimecres, 20 de febrer de 2008
HORA:
10:30 hores
LLOC:
Restaurant Cuines - Mercat de Santa Caterina
Francesc Cambó, 20
Barcelona
 
 
19 de febrer de 2008

10:30|.Restaurant Cuines - Mercat de Santa Caterina (c. Francesc Cambó, 20)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà l’esmorzar de presentació de les activitats gastronòmiques d’Alimentària 2008.