La consellera de Treball, Mar Serna, visita Tàrrega i Lleida

query_builder   20 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita Tàrrega i Lleida

Al voltant de les 17.15 hores la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, atendran als mitjans de comunicació
Demà, DIJOUS 21 DE FEBRER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà  les ciutats de Tàrrega i Lleida. A les 14.00 hores la consellera arribarà a Tàrrega per inaugurar la nova Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) de la localitat (C. Sant Pere Claver, 18). La consellera Serna estarà acompanyada de l’alcalde de Tàrrega, Joan Amézaga, i del director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Josep Berbel, entre d’altres assistents. L’acte és obert als mitjans de comunicació.
 
A la tarda, a les 17.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i l’alcalde de Lleida i president del Patronat de Fira de Lleida, Àngel Ros, inauguraran la segona Fira de Formació Professional i Treball a Lleida (Pavelló 3 del recinte firal dels Camps Elisis). L’objectiu de la fira és potenciar la Formació Professional i les seves sortides laborals. En acabar els parlaments, al voltant de les 17.15 hores, la consellera i l’alcalde atendran als mitjans de comunicació. Posterioment es farà un recorregut per la fira.  


Dimecres, 20 de febrer de 2008

17:15|.Recinte firal dels Camps Elisis. Pavelló 3. |Lleida (El Segrià)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita Tàrrega i Lleida