L'STSI reuneix els municipis de Tarragona i Terres de l'Ebre que tindran sondes de control d'emissions d'antenes de telefonia mòbil

query_builder   21 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

L'STSI reuneix els municipis de Tarragona i Terres de l'Ebre que tindran sondes de control d'emissions d'antenes de telefonia mòbil

El director general de Xarxes i Infraestructures, Josep Ramon Ferrer, està fent un seguit de trobades amb representants dels 54 municipis que estan inclosos en l’ampliació del projecte de control de les emissions d’antenes de telefonia mòbil (SMRF) (http://www.gencat.cat/societatdelainformacio/smrf.htm).
 
Aquest divendres 22 de febrer, Josep Ramon Ferrer es reunirà amb representants dels 10 municipis de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que instal·laran noves sondes. Aquesta trobada començarà a les 12h. a la seu de la Delegació dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona i els mitjans que ho desitgin podran assistir a l’exposició de l’ampliació del projecte que farà el director general de Xarxes i Infraestructures de Telecomunicacions.

12:00|.Seu de la Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

Reunió per l’ampliació del projecte SMRF amb representants municipals de les comarques de Barcelona i Catalunya Central. A les 12 hores es farà l'exposició del projecte, oberta als mitjans de comunicació.