La consellera Capdevila fa balanç de la mesures de protecció i tutela aplicades als menors de Catalunya durant el 2007

query_builder   22 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila fa balanç de la mesures de protecció i tutela aplicades als menors de Catalunya durant el 2007

El Departament va incrementar el nombre de professionals dels Equips d'Atenció a la Infància i Adolescència en un 32% l'any passat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el proper dilluns els diversos àmbits d’actuació de la Secretaria d’Infància i Adolescència, quan fa un any de la seva creació (desembre 2006) per tal de potenciar les polítiques dels menors, vetllar per l’efectivitat dels seus drets i treballar per la infància en risc.
 
Una de les àrees d’actuació de la Secretaria és la protecció i tutela de menors que aplica la Direcció general d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) i de la qual la Consellera presentarà el balanç del passat 2007. Una dada a destacar és l’increment del nombre de professionals dels Equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència que van passar de 245 el 2006 a 325 el passat 2007, cosa que representa un increment del 32,6%.
 
A l’acte de presentació i balanç, la Consellera estarà acompanyada per la Secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez, i pel Director General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley.

11:30|.Palau de Mar (pl. Pau Vila, 1) |Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà els diversos àmbits d'actuació de la Secretària d'Infància i Adolescència, quan fa un any de la seva creació, i farà balanç de les mesures de protecció i tutela de menors durant el 2007. A l'acte també hi assistiran la secretària d'Infància i Adolescència, Imma Perez, i el director general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Xavier Soley.