El Departament de Treball posa en marxa demà dimarts la primera edició del curs 'jo, directiva' a Girona

query_builder   25 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Treball posa en marxa demà dimarts la primera edició del curs 'jo, directiva' a Girona

El Departament de Treball posarà en marxa demà dimarts 26 de febrer la primera edició del curs 'jo, directiva' a Girona, amb l'objectiu de fomentar la igualtat d'oportunitats dins l'empresa.
Aquest programa es dirigeix a dones professionals amb càrrecs pre-directius i aporta continguts de negoci adaptats a la situació específica de les dones. El curs es farà a la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (Edifici Mercadal. Plaça Jordi de Sant Jordi, 1).
 
La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, acompanyada del director de programes de l'escola de negocis Esade, Joan Roig, atendrà als mitjans de comunicació a les 11.00 hores. En acabar l'atenció als mitjans de comunicació, els mitjans gràfics  (fotògrafs i càmeres de televisió) podran prendre imatges del curs.
 
El seminari 'jo, directiva' l’imparteix professorat d’Esade i consta de 9 sessions de 8 hores cadascuna. Estratègia i Lideratge; Direcció Financera; Direcció de Màrqueting; Direcció d’Operacions; i Direcció de Recursos Humans, són les principals àrees temàtiques que s’impartiran durant el curs, en el que prendran part 30 dones. El 90% del cost total del seminari l’assumeix el Govern de la Generalitat i l’altre 10% restant l’aporten les alumnes.
 
En el darrer trimestre de l’any 2006 el Departament va posar en marxa el curs 'jo, directiva', en una iniciativa que va ser pionera a l’Estat. L’objectiu és ajudar a dones pre-directives, mitjançant una formació de qualitat, a adquirir aquelles habilitats que els permetin trencar amb més facilitat l’anomenat ‘sostre de vidre’ que impedeix moltes dones arribar a exercir càrrecs directius a les empreses.
 
Des de la seva primera edició el curs ha tingut una gran acollida per part de les dones, fet que ha portat al Departament a posar en marxa noves edicions del 'jo, directiva' a les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona.
 
 
NOTA: Els mitjans de comunicació interessats en entrevistar a alguna de les alumnes poden contactar amb l’oficina de premsa del Departament de Treball (Telèfon: 93 228 56 17)
 
Dilluns, 25 de febrer de 2008

11:00|.Edifici Mercadal (Pl. Jordi de Sant Jordi, 1)|Girona (El Gironès)

La directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, presentarà la primera edició del curs 'jo, directiva' a Girona.