Taller participatiu a Lleida pel desplegament reglamentari de la Llei d'Espectacles

query_builder   25 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Taller participatiu a Lleida pel desplegament reglamentari de la Llei d'Espectacles

Demà dimarts, a les 18:15 hores, a la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida
La directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, i el subdirector general de Participació Ciutadana, Jordi Pacheco, presidiran demà dimarts, 26 de febrer, a la Delegació del Govern de la Generalitat de Lleida, el II taller participatiu per el desplegament reglamentari de la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives adreçat als sectors empresarial, social i de les administracions públiques.
 
Abans d’iniciar-se la reunió, a les 18:15 hores, la directora i el subdirector atendran als mitjans per explicar-los aquest procés participatiu en què empresaris, entitats socials i administracions podran opinar sobre el desenvolupament dels diferents aspectes de la Llei d’Espectacles.
 
A les 18:30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici del taller participatiu al qual també hi assistirà el director dels serveis territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Pere Blasco.
 
 
 
 

18:15|.Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

La directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, i el subdirector general de Participació Ciutadana, Jordi Pacheco, presidiran el II taller participatiu per el desplegament reglamentari de la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives.