El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, lliura la Medalla Centenaria a Lucia Camacho

query_builder   26 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, lliura la Medalla Centenaria a Lucia Camacho

L'acte se celebrarà demà a les 13 hores a l'Ajuntament d'Altafulla
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania de Tarragona, Jordi Tous, lliura demà dimecres, 27 de febrer, la Medalla Centenària a Lucia Camacho Vidal. L’acte tindrà lloc a les 13 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla.
 
Camacho va néixer a Los Cantareros - Totana (Múrcia) el 27 de febrer de 1908 i va arribar a Altafulla l’any 1941. Va tenir 4 fills (un va morir fa uns anys) i té 10 nets i 14 besnéts (el maig naixerà el quinzè).
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari.

13:00|.Sala de Plens de l'Ajuntament d'Altafulla (plaça Pou, 1)|Altafulla (El Tarragonès)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania de Tarragona, Jordi Tous, lliura demà la Medalla Centenària a Lucia Camacho Vidal.