La secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania inaugura a Amposta la mostra "El Moviment en imatges"

query_builder   27 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania inaugura a Amposta la mostra "El Moviment en imatges"

L'objectiu d'aquesta exposició es contribuir a eliminar tòpics a l'entorn de l'homosexualitat i la transsexualitat
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta inaugurarà el proper 28 de febrer a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta, l’exposició “El Moviment en imatges. El moviment gai, lesbià i transsexual a Catalunya”. La secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania, estarà acompanyada per l’alcalde de la ciutat, Manel Ferré, així com pel director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Adam Tomàs i pel responsable del Programa per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual, Xavier Verdaguer. L’acte inaugural tindrà lloc a les 18.30 hores.  
 
L’objectiu de la mostra és fer arribar a la ciutadania referents positius sobre l’homosexualitat i la transsexualitat i, contribuir així a eliminar els tòpics a l’entorn d’aquest col·lectiu. L’exposició està organitzada pel Departament d’Acció Social i Ciutadania a través del Programa per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual.    

18:30|.Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó (Pl. Castell, 13-15)|Amposta (El Montsià)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà l’exposició El Moviment en imatges. El moviment gai, lesbià i transsexual a Catalunya.