Taller participatiu a Barcelona pel desplegament reglamentari de la Llei d'Espectacles

query_builder   27 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Taller participatiu a Barcelona pel desplegament reglamentari de la Llei d'Espectacles

Demà dijous, a les 18:15 hores, a la sala d'actes del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
La directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, i el director  general de Participació Ciutadana, Quim Brugué, presidiran demà dijous, 28 de febrer,al Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, el IV taller participatiu per el desplegament reglamentari de la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives adreçat als sectors empresarial, social i de les administracions públiques.
 
Abans d’iniciar-se la reunió, a les 18:15 hores, els dos directors atendran als mitjans per explicar-los aquest procés participatiu en què empresaris, entitats socials i administracions podran opinar sobre el desenvolupament dels diferents aspectes de la Llei d’Espectacles.
 
A les 18:30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici del taller participatiu al qual també hi assistirà el director dels serveis territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Àngel Merino.
 

18:15|.Sala d'actes del Departament d'Interior (Passeig de Sant Joan, 39-43)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, i el director  general de Participació Ciutadana, Quim Brugué, presidiran el IV taller participatiu per el desplegament reglamentari de la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives.