La consellera de Treball, Mar Serna, visita l'Escala, Palamós i Girona

query_builder   27 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita l'Escala, Palamós i Girona

A les 11.00 hores aproximadament la consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde de l'Escala, Estanis Puig, atendran als mitjans de comunicació
Demà, DIJOUS 28 DE FEBRER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà  l’Escala, Palamós i Girona. A les 10.30 hores, la consellera, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Girona, Núria Arnay, arribarà a l’Ajuntament de l’Escala (Pintor Massanet, 34) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de la localitat, Estanis Puig, i altres membres del consistori. En acabar la trobada, al voltant de les 11.00 hores, la consellera i l’alcalde atendran als mitjans de comunicació.  
 
A continuació, a les 11.30 hores, la consellera visitarà l’empresa Anxoves l’Escala (Polígon Industrial els Recs, s/n).
 
Posteriorment la consellera es traslladarà a Palamós. A les 13.30 hores, la consellera Serna, acompanyada del director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel,  visitarà l’Oficina de Treball de la Generalitat (C. de Josep Joan, 1).
 
A la tarda, a les 19.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, clourà la jornada de commemoració dels 10 anys de formació en riscos laborals que organitza el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de Caixa Girona (C. de la Creu, 31). 

Dimecres, 27 de febrer de 2008

11:00|.Ajuntament de l'Escala. Pintor Massanet, 34|Escala (L' Alt Empordà)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita l'Escala, Palamós i Girona