El conseller Llena lliura les subvencions de l'Ordre de regadius 2008

query_builder   28 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena lliura les subvencions de l'Ordre de regadius 2008

I amb el secretari general d'Agricultura del MAPA, Josep Puxeu, presidiran una reunió amb organitzacions agràries sobre la crisi ramadera
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural del DAR, Jordi Bertran, i dels directors dels Serveis Territorials del Departament a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran, Joan Gòdia i Josep Escales, respectivament, lliurarà demà les subvencions vinculades a l’Ordre de Regadius 2008 a les comarques lleidatanes. L’acte se celebrarà a partir de les 11:00 hores, a la seu principal del DAR a Lleida.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en acabar.
 
D’altra banda, Llena i el secretari general d’Agricultura del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), Josep Puxeu, acompanyats de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i de Joan Gòdia, presidiran una reunió informativa amb organitzacions agràries per tractar de la crisi del sector ramader, que tindrà lloc a partir de les 18:30 hores, també a la seu del DAR a Lleida.
 
El titular del DAR i Josep Puxeu atendran els mitjans de comunicació a les 18:15 hores.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Lliurament de subvencions de l’Ordre de Regadius
DIA:
Divendres, 29 de febrer de 2008
HORA:
11:00 hores.
 
ACTE:
Reunió amb organitzacions agràries sobre la crisi ramadera
HORA:
18:30 hores.
LLOC:
Seu principal del DAR
Carrer Camp de Mart, 35
Lleida
 
 
28 de febrer de 2008

11:00|.Seu principal del DAR (c. Camp de Mart, 35)|Lleida (El Segrià)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran, i dels directors dels Serveis Territorials del Departament a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran, Joan Gòdia i Josep Escales, respectivament, lliurarà les subvencions vinculades a l’Ordre de Regadius 2008 a les comarques lleidatanes. A la tarda (18.15), el conseller, juntament amb el secretari general d’Agricultura del MAPA, Josep Puxeu, presidirà una reunió amb organitzacions agràries sobre la crisi ramadera.