Presentació de programes ocupacionals a Calafell

query_builder   28 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de programes ocupacionals a Calafell

El Servei d'Ocupació de Catalunya subvenciona el Taller d'Ocupació 'Calafell municipi sostenible' i la Casa d'Oficis 'Form@'t a Calafell'
El director territorial del Servei d’Ocupació de Catalunya a Tarrragona, Ramon Inglés, i l’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, presentaran demà divendres, dia 29 de febrer, el Taller d’Ocupació “Calafell municipi sostenible 2007 – 2008” i la Casa d’Oficis “Form@’t a Calafell 2007 - 2008”. L’acte tindrà lloc a les instal·lacions de Masia La Sínia de Calafell, a la Rambla Nova, s/n, a les 11 hores.   
 
El Taller d’Ocupació, d’un any de durada, té les especialitats de paleta i fuster, compta amb 16 participants de més de 25 anys, i realitzarà la rehabilitació del celler Cal Bolava i la construcció de vestidors al pavelló Joan Ortoll. La Generalitat de Catalunya subvenciona el programa amb 318.000 euros.
 
Per altra banda, la Casa d’Oficis, d’un any de durada, ofereix les especialitats de Jardineria i Animació Sociocultural i Tècnic en sistemes microinformàtics i compta amb la participació de 24 joves de menys de 25 anys. Les activitats que realitzaran són: condicionar l’entorn del Parc del Comú, col·laborar amb el departament de joventut de l’Ajuntament en activitats adreçades a joves i l’assistència i ampliació dels PC de formació de l’ajuntament. Rep una subvenció de la Generalitat de Catalunya de 270.000 euros.

11:00|.Masia La Sínia (Rambla Nova, s/n). Calafell (Baix Penedès) |Calafell (El Baix Penedès)

Presentació de programes ocupacionals a Calafell