La consellera de Treball, Mar Serna, intervé en l'acte de cloenda del Programa Experimental en Matèria d'Ocupació de Sabadell

query_builder   4 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, intervé en l'acte de cloenda del Programa Experimental en Matèria d'Ocupació de Sabadell

Demà, dimarts 5 de febrer, a les 19:00 hores, a Sabadell

Demà, dimarts 5 de febrer, la consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà en l’acte de cloenda del Programa Experimental en Matèria d’Ocupació que, finançat pel Departament de Treball mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya, es va portar a terme l’any passat a Sabadell.

 
L’acte, obert als mitjans de comunicació, començarà a les 19:00 hores al Vapor Llonch (Carretera de Barcelona, 208, bis. Sabadell), i a més de la intervenció de la consellera de Treball, comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; del vicepresident del Club Natació Sabadell, Antoni Peñarroya; de la tècnica del projecte, Maria Giraldo; i d’una de les persones beneficiàries del programa, Antonia Matillas.
 
Durant l’acte es projectarà un vídeo recull de diferents experiències del programa i es lliuraran els diplomes de certificats a les persones que hi han participat
 
Els programes experimentals en matèria d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya tenen com objectiu la posada en marxa de dispositius de suport a la inserció laboral que impliquen l’elaboració d’itineraris integrals d’inserció de persones en situació d’atur.
 
Aquests programes desenvolupen projectes d’ocupació que combinen la informació, orientació, assessorament, formació, pràctica laboral amb la finalitat d’aconseguir la inserció laboral de les persones desocupades.
 
Els col·lectius prioritzats en aquests tipus d’actuacions són les persones en risc d’exclusió sociolaboral, persones amb discapacitat, persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral, persones amb baixa qualificació provinents de processos de reestructuració i tancament d’empreses o altres col·lectius amb baixa qualificació professional.

Dilluns, 4 de febrer de 2008
 

19:00|.Vapor Llonch (Crta de Barcelona, 208 bis)|Sabadell (El Vallès Occidental)

La consellera de Treball, Mar Serna, clourà el Programa Experimental en Matèria d'Ocupació (PEMO).