El Departament de Treball posa en marxa demà dijous la primera edició del curs 'Jo, directiva' a Tarragona

query_builder   6 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Treball posa en marxa demà dijous la primera edició del curs 'Jo, directiva' a Tarragona

A les 11.00 hores, atenció als mitjans de comunicació
El Departament de Treball posarà en marxa demà dijous 7 de febrer la primera edició del curs “jo, directiva” a Tarragona, amb l’objectiu de fomentar la igualtat d’oportunitats dins l’empresa. Aquest programa es dirigeix a dones professionals amb càrrecs pre-directius i aporta continguts de negoci adaptats a la situació específica de les dones. El curs es farà als Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona (C. de Joan Baptista Plana, 29 – 31).
 
La subdirectora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Mònica Geronés, i el director de programes de l’escola de negocis Esade, Joan Roig, atendran als mitjans de comunicació a les 11.00 hores. També hi assistiran el director dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona, Josep Maria Solanes, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Treball a les Terres de l’Ebre, Fermín Andrés. 
 
En acabar l’atenció als mitjans de comunicació, els mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió)  podran prendre imatges del curs. 
El seminari “jo, directiva” l’imparteix professorat d’Esade i consta de 9 sessions de 8 hores cadascuna. Estratègia i Lideratge; Direcció Financera; Direcció de Màrqueting; Direcció d’Operacions; i Direcció de Recursos Humans, són les principals àrees temàtiques que s’impartiran durant el curs, en el que prendran part 30 dones. El 90% del cost total del seminari l’assumeix el Govern de la Generalitat i l’altre 10% restant l’aporten les alumnes.
 
En el darrer trimestre de l’any 2006 el Departament va posar en marxa el curs “jo, directiva”, en una iniciativa que va ser pionera a l’Estat. L’objectiu és ajudar a dones pre-directives, mitjançant una formació de qualitat, a adquirir aquelles habilitats que els permetin trencar amb més facilitat l’anomenat ‘sostre de vidre’ que impedeix moltes dones arribar a exercir càrrecs directius a les empreses.
 
Des de la seva primera edició el curs ha tingut una gran acollida per part de les dones, fet que ha portat al Departament a posar en marxa noves edicions del “jo, directiva” a les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona.

NOTA: Els mitjans de comunicació interessats en entrevistar a alguna de les alumnes poden contactar amb l’oficina de premsa del Departament de Treball (Telèfon: 93 228 56 17)

11:00|.Serveis Territorials del Departament de Treball a Tarragona. C. de Joan Baptista Plana, 29 - 31.|Tarragona (Tarragonès)

El Departament de Treball posarà en marxa demà dijous 7 de febrer la primera edició del curs “jo, directiva” a Tarragona, amb l’objectiu de fomentar la igualtat d’oportunitats dins l’empresa.