El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inaugura el Punt d'Informació Jove de Guissona i els bucs d'assaig de Tàrrega

query_builder   8 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inaugura el Punt d'Informació Jove de Guissona i els bucs d'assaig de Tàrrega

Ho farà acompanyat dels alcaldes de les respectives localitats

El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, visitarà la demarcació de Lleida per inaugurar dos equipaments juvenils a les comarques de la Segarra i l’Urgell.

El primer és el Punt d’Informació Jove de Guissona, que el secretari inaugurarà acompanyat de l’alcalde de la localitat de la Segarra, Josep Cosconera; la primera tinent d’alcalde, Pilar Subarroca, i el segon tinent d’alcalde i president del Consell Comarcal, Xavier Casoliva. L’acte es farà a les noves instal·lacions públiques, després d’uns parlaments a l’Ajuntament.

Posteriorment, el secretari es desplaçarà a Tàrrega per inaugurar els nous bucs d’assaig. L’acompanyaran, en aquest acte, l’alcalde de la localitat urgellenca, Joan Amézaga, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Jordi Ramon.

17:15|.Ajuntament de Guissona (Plaça Bisbe Benlloch, 1) |Guissona (La Segarra)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l'alcalde de Guissona, Josep Cosconera, inaugurarà el Punt d'Informació Jove de Guissona.