La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Vallès Oriental

query_builder   7 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Vallès Oriental

A les 12.30 hores, atenció als mitjans de comunicació a Roca Umbert, Fàbrica de les Arts (c. Enric Prat de la Riba, 77)

Demà, DIVENDRES 8 DE FEBRER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca del Vallès Oriental, en concret les localitats de Canovelles i Granollers. La consellera arribarà a les 09.00 hores a l’Ajuntament de Canovelles (Pl. Ajuntament, 1) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Josep Orive, i altres membres del consistori.

A les 10.00 hores la consellera de Treball visitarà les instal·lacions de l’empresa KH Lloreda (Polígon Industrial Can Castells – Passeig de la Ribera, 111) on serà rebuda pel seu president, Josep M. Lloreda, i altres directius.
 
En acabar, la consellera Serna es traslladarà a Granollers. A les 11.30 hores arribarà a l’Ajuntament de Granollers (Pl. de la Porxada, 6) on mantindrà una trobada amb l’alcalde, Josep Mayoral, i altres membres del consistori.
 
A continuació, a les 11.45 hores, la consellera visitarà les instal·lacions del Centre Vallès (C. Veneçuela, 86).
 
Posteriorment, a les 12.15 hores, la consellera visitarà les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (C. Enric Prat de la Riba, 77). En acabar, a les 12.30 hores aproximadament, la consellera de Treball, Mar Serna, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, atendran als mitjans de comunicació.
 
Més tard, a les 12.50 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà l’Oficina de Treball de la Generalitat Granollers – Perifèria (C. Àngel Guimerà, 6-8), i a les 13.15 hores farà una visita a l’ Oficina de Treball de la Generalitat Granollers – Franqueses (C. Primer Marquès de les Franqueses, 146).

12:30|.Roca Umbert Fàbrica de les Arts (c. Enric Prat de la Riba, 77)|Granollers (El Vallès Oriental)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Vallès Oriental