El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de Rocafort de Queralt, Pira i Blancafort a la Conca de Barberà

query_builder   7 febrer 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita els municipis de Rocafort de Queralt, Pira i Blancafort a la Conca de Barberà

El director inaugurarà l'ampliació de les dependències municipals de Pira, on atendrà els mitjans de comunicació
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de Rocafort de Queralt, Pira i Blancafort (Conca de Barberà), divendres, 8 de febrer.

A Pira, a les 12 hores, acompanyat pel director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà l’ampliació de les dependències municipals. Aquestes obres, que han permès ubicar a la planta baixa les oficines municipals d’atenció al públic, permetent un accés més còmode als usuaris, han estat subvencionades amb 50.000 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC). Després, mantindran una reunió de treball amb l’alcalde Josep Pijoan i la resta de membres del consistori.

Abans, a les 10 hores, el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acudirà a l’Ajuntament de Rocafort de Queralt, on s’entrevistarà amb l’alcalde Valentí Gual i la resta de l’equip del govern municipal. A la tarda, a les 17 hores, el director general visitarà Blancafort, on també mantindrà una reunió amb l’equip de govern municipal i visitarà el municipi acompanyat per l’alcalde Magín Balta.

12:00|.Ajuntament . C/ d'Arnau de Ponç, 3|Pira (La Conca de Barberà)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura l'ampliació de les dependències municipals de Pira i visita els municipis de Rocafort de Queralt i Blancafort. L'acompanyarà el director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona.