El Govern de la Generalitat commemora el Dia Internacional de les Dones

query_builder   7 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern de la Generalitat commemora el Dia Internacional de les Dones

Posteriorment als parlaments tindrà lloc un muntatge escènic de lectures musicades d'autores catalanes
El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, acompanyat de la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, presideix dilluns, 10 de març, l’acte institucional commemoratiu del Dia Internacional de les Dones.
 
Per part del Govern també hi assisteixen el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira; el conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercòs; el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; la consellera de Treball, Mar Serna; la consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar.
 
Després dels parlaments, tindrà lloc un muntatge escènic, organitzat per l’ICD, que consisteix en lectures musicades d'autores catalanes. La lectura dels textos anirà a càrrec de Sonia Espinosa, Adeline Flaun i Silvia López. La soprano Georgina Rabassó i la pianista Viviana Salisi, realitzaran la interpretació musical.
El muntatge escènic, produït pel Centre Dona i Literatura, de la Universitat de Barcelona, també es durà a terme a Lleida i Solsona (11 de març), Tarragona (12 de març), Tortosa (13 de març) i Girona (14 de març).

18:00|.Auditori del Palau de la Generalitat. (Pl. Sant Jaume)|Barcelona (El Barcelonès)

Acte institucional de commemoració del Dia Internacional de les Dones