El conseller Llena participa en el Consell Consultiu d'Agricultura, que se celebra a Barcelona, en el marc d'Alimentària (ANUL·LA L'ANTERIOR)

query_builder   10 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena participa en el Consell Consultiu d'Agricultura, que se celebra a Barcelona, en el marc d'Alimentària (ANUL·LA L'ANTERIOR)

El titular del DAR visitarà a la tarda, el saló INTERVIN, l'estand de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i es reunirà amb els membres de la Comissió d'Agricultura del Parlament
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, assistirà demà, a les 12:15 hores, a la reunió del Consell Consultiu d’Agricultura, presidit per la ministra d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Elena Espinosa, i que se celebrarà en el marc del saló Alimentària.
 
A la tarda, a partir de les 17:00 hores, el responsable del DAR visitarà el saló INTERVIN, l’estand de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i mantindrà una breu trobada amb els membres de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Parlament de Catalunya, a l’estand del DAR.
 
El conseller també assistirà, a les 21:00 hores, al sopar i lliurament dels premis INNOVAL.
 
Actes alts càrrecs del DAR
 
Pel que fa als actes dels alts càrrecs del DAR, destaca la signatura d’un conveni de col.laboració entre la Promotora d’Exportacions Catalanes, S.A (Prodeca) i la Federación Española de Indústrias de la Alimentación y Bebidas (FIAB). L’objecte d’aquest conveni és potenciar la relació entre ambdues entitats per realitzar activitats conjuntes en l’àmbit de la promoció exterior de les empreses agroalimentàries.  La signatura tindrà lloc a les 12:00 hores, al Palau 1 del Recinte de Montjuïc.
 
D’altra banda el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, realitzarà, en el marc del Congrés de la Dieta Mediterrània, que versarà sobre Agricultura, sostenibilitat, i aliments tradicionals. La conferència tindrà lloc a les 15:00 hores, al pavelló 5 del Palau de Congressos.
 
El director general de Planificació i Relacions Agràries, Antoni Diaz, pronunciarà, també, una conferència sobre les accions que el DAR realitza a les escoles catalanes per fomentar una alimentació saludable. La conferència serà a partir de les 17:00 hores, a l’estand de la Comissió Europea.
 
Destaquen, a més, tota una sèrie de tasts de productes de qualitat catalans que es duran a terme a l’estand del DAR (Recinte Gran Via. Pavelló Participacions Autonòmiques):
 
Tast de Musclos, Ostres i Galeres del Delta de l’Ebre. 10:00 hores.
 
Tast d’Arròs i Peix del Delta de l’Ebre. 13:30 hores.
 
Tast de formatge i mantega de l’Alt Urgell i Cerdanya. 16:00 hores.
 
Tast d’Olis de Catalunya. 17:30 hores.
 
 
10 de març de 2008

12:15|.Sala de Protocol (Palau 1. Recinte Montjuïc)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, assistirà a la reunió del Consell Consultiu d’Agricultura, presidit per la ministra d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Elena Espinosa, i que se celebrarà en el marc del saló Alimentària. A la tarda, a partir de les 17:00 hores, el conseller visitarà el saló INTERVIN, l’estand de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i mantindrà una breu trobada amb els membres de la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Parlament de Catalunya, a l’estand del DAR. El conseller també assistirà, a les 21:00 hores, al sopar i lliurament dels premis INNOVAL.