La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presenta el llibre "Temps de les famílies"

query_builder   11 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presenta el llibre "Temps de les famílies"

L'obra és una anàlisi sociològica dels usos dels temps a les llars catalanes
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el proper dimecres a les 19:00 hores el llibre “Temps de les famílies” editat pel Departament. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la Secretaria de Joventut i acompanyarà la consellera la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta.
 
El llibre “Temps de les famílies” és una anàlisi sociològica dels usos dels temps a les llars catalanes elaborat a partir de les dades del Panel de Famílies i d’Infància. El Panel s’ha fet a partir de 3.000 entrevistes anuals a nois/es de 12 a 16 anys (en el moment de la primera entrevista) i 3.000 al seus pares o mares. L’estudi ofereix una visió de l’organització de la convivència i les relacions intergeneracionals tant des del punt de vista dels nois i noies com dels adults responsables d’ells/es.

19:00|.Auditori de la Secretaria de Joventut (c de Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà el llibre “Temps de les famílies” editat pel Departament. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la Secretaria de Joventut i acompanyarà la consellera la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.