El Govern organitza una jornada sobre el paper de l'esport en la integració de la població immigrada

query_builder   11 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern organitza una jornada sobre el paper de l'esport en la integració de la població immigrada

L'acte tindrà lloc al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès
La Secretaria per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania i la Secretaria General de l'Esport, adscrita al Departament de Vicepresidència, han organitzat la jornada “La promoció esportiva en el context de la diversitat cultural” que se celebrarà demà dimecres 12 de març al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna; s'encarregaran de fer la inauguració.
 
Al llarg de la tarda es presentaran recerques sobre el paper de l'esport en la integració de les noves i nous catalans i tindran lloc diverses taules rodones. Aquesta activitat pretén donar a conèixer les experiències d’integració de persones d’origen immigrat en la pràctica esportiva organitzada, així com avançar en el model i els criteris que han de dur a reorientar les polítiques de promoció esportiva en l’actual context de diversitat cultural.
 
Podeu consultar el programa complet de la jornada a la direcció següent:
 

16:00|.Centre d'Alt Rendiment -CAR (av. Alcalde Barnils, 3-5)|Sant Cugat del Vallès (El Vallès Occidental)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, inauguraran la jornada “La promoció esportiva en el context de la diversitat cultural”.