El conseller Llena presideix un tast d'Alimentació Ecològica, organitzat pel CCPAE en el marc d'Alimentària

query_builder   11 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena presideix un tast d'Alimentació Ecològica, organitzat pel CCPAE en el marc d'Alimentària

L'acte comptarà amb la participació del cuiner Isma Prados, que elaborarà un menú a base de productes ecològics
El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, el tast d'Alimentació Ecològica organitzat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). L'acte comptarà amb la participació del conegut cuiner de TV3, Isma Prados, que farà un menú amb productes ecològics catalans.
El menú constarà, de primer, d'una amanida tèbia de lletons de xai, i de segon, una espatlla glacejada al forn amb trinxat de patata i carxofes confitades. De postres se servirà recuit de drap amb maduixes guisades amb mel i ratafia, i infusió de llet d'ovella amb camamilla. Tots els productes seran ecològics i conreats a les comarques catalanes.
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Tast d'Alimentació Ecològica
DIA:
Dimecres, 12 de març de 2008
HORA:
10:30 hores
LLOC:
Estand del DAR
Recinte Gran Via.
Pavelló Participacions Autonòmiques

Seguidament, a les 12:00 hores, el responsable del DAR realitzarà un recorregut per la fira acompanyat de la ministra d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Elena Espinosa.
A les 15:30 hores, Llena iniciarà un recorregut pels salons Olivaria, Vegefruit i Alimentació ecològica.
A les 19:00 hores, el titular d'Agricultura assistirà al lliurament del premi Gran de Covián i dels diplomes de la Fundació Dieta Mediterrània.
Actes alts càrrecs del DAR
Pel que fa als actes dels alts càrrecs del DAR, el director general de Planificació i Relacions Agràries, Antoni Diaz, realitzarà la conferència, en el marc del Congrés Internacional de Dieta Mediterrània, "Dieta Mediterrània patrimoni cultural de la Humanitat", a les 14:30 hores al Pavelló 5 del Palau de Congressos.
El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, realitzarà, a les 16:00 hores a l'estand de la Comissió Europea, la conferència "The new organic logo".
D'altra banda, el director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del DAR, Joan Aguado, clou, a les 13:00 hores, una jornada sobre "Vi i moderació: estratègia europea", que se celebrarà al recinte VINORUM, Pavelló 3, INTERVIN.
També destaquen tota una sèrie de tasts de productes de qualitat catalans que es duran a terme a l'estand del DAR (Recinte Gran Via. Pavelló Participacions Autonòmiques):
Tast de Vedella dels Pirineus Catalans. 12:30 hores.
Tast de llonganissa de Vic. 16:00 hores.
11 de març de 2008

10:30|.Estand del DAR. Recinte de Gran Via. Pavelló Participacions Autonòmiques|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà el tast d'Alimentació Ecològica organitzat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).