El conseller Castells presenta demà el debat a la totalitat del Projecte de llei de garantia i qualitat del subministrament elèctric

query_builder   11 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Castells presenta demà el debat a la totalitat del Projecte de llei de garantia i qualitat del subministrament elèctric

Debat a la totalitat del Projecte de llei de Garantia i Qualitat del Subministrament Elèctric
Demà dimecres, 12 de març, el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, presentarà al Ple del Parlament el debat a la totalitat del Projecte de llei de Garantia i Qualitat del Subministrament Elèctric. Es preveu que el conseller comparegui davant la Cambra a les 11:30 hores, aproximadament.
 
El Projecte de llei de Garantia i Qualitat del Subministrament Elèctric té com a objectius adequar la xarxa elèctrica de Catalunya a les necessitats derivades de l’increment de la demanda i augmentar la protecció dels usuaris i consumidors. Al mateix temps, el text servirà per adaptar la legislació catalana al nou marc jurídic del sector elèctric.

11:30|.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, presentarà al Ple del Parlament el debat a la totalitat del Projecte de llei de Garantia i Qualitat del Subministrament Elèctric.