La URV, el COMEBE, i l'Ajuntament de Corbera col·laboren en la creació del Centre de Documentació de la Batalla de l'Ebre.

query_builder   12 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La URV, el COMEBE, i l'Ajuntament de Corbera col·laboren en la creació del Centre de Documentació de la Batalla de l'Ebre.

El rector de la URV,Francesc X. Grau, el president del Comebe, Lluís Salvadó, i l'alcalde de Corbera, Sebastià Frixach, signen el conveni de col·laboració.
El president del Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre (COMEBE), Lluís Salvadó, amb el rector de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Francesc X. Grau, i l’alcalde de Corbera, Sebastià Frixach, presenten en roda de premsa demà dijous 13 de març, a les 10.45h, el conveni de col·laboració que establiran per la creació del Centre de Documentació de la Batalla de l’Ebre.
 
 
El Centre de Documentació de la Batalla de l’Ebre s’ubica en unes instal·lacions annexes al Centre d’Interpretació “115 Dies” a Corbera d’Ebre i neix amb l’objectiu de recuperar tota la documentació escrita i gràfica d’aquest període, tenint en compte el desplegament de mitjans periodístics, la bibliografia que s’ha escrit i s’escriurà i la correspondència que va generar el conflicte.
 

10:45|.Ajuntament (Plaça Dr. Ferran, s/n)|Corbera d'Ebre (La Terra Alta)

El delegat del Govern i president del COMEBE, Lluís Salvadó; el rector de la URV, Francesc X. Grau, i l'alcalde de Corbera, Sebastià Frixach, signaran un conveni de col·laboració per la creació del Centre de Documentació de la Batalla de l'Ebre.