El conseller Llena presideix la presentació del llibre Els formatges de Catalunya, en el marc d'Alimentària

query_builder   12 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena presideix la presentació del llibre Els formatges de Catalunya, en el marc d'Alimentària

A més, el titular del DAR visitarà els salons Interpesca, Expoconser, Expobebidas, Interlact, Multiproducto, i Mundidulce, presidirà la final del II Concurs de Cuiners de l'any, i assistirà al sopar de la Nit The Best Pack
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà la presentació del llibre Els formatges de Catalunya. L’acte comptarà amb l’assistència del coautor del llibre, Enric Canut.
 
El nou llibre sobre formatges catalans abasta molt més que una simple relació de formatges del país, ja que s’endinsa també en altres aspectes com la història, la gastronomia, les tècniques d’elaboració, els lactis en general, la dietètica, els productes ecològics, i un glossari formatger.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del llibre Els formatges de Catalunya
DIA:
Dijous, 13 de març de 2008
HORA:
10:00 hores
LLOC:
Estand del DAR
Recinte Gran Via
Pavelló de les Participacions Autonòmiques
 
Posteriorment, a les 11:30 hores, Llena visitarà els salons Interpesca, Expoconser, Expobebidas, Interlact, Multiproducto, i Mundidulce.
 
A les 17:00 hores, el responsable del DAR presidirà la final del II Concurs de Cuiners de l’any. Es tracta d’un certamen bianual dirigit als professionals del món de la cuina de tota Espanya. Després de vuit semifinals amb 10 participants cadascuna d’elles, celebrades a diverses capitals espanyoles, arriben a la final els cuiners que han aconseguit transmetre innovació, tècnica, sabor, i presentació en les seves creacions culinàries.
 
A la nit, a les 21:00 hores, Llena assistirà al sopar de la Nit The Best Pack, a l’hotel Alimara.
 
Actes alts càrrecs del DAR
 
Pel que fa als actes dels alts càrrecs del DAR, destaca la reunió del Pla Interdepartamental de l’Agricultura Ecològica, que presidirà la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i que se celebrarà en el marc del saló Alimentària, a partir de les 13:00 hores.
 
D’altra banda, el director general de l’INCAVI, Joan Aguado, participarà, a les 16:00 hores, a l’estand de la Comissió Europea, en una conferència sobre l’OCM del vi.
 
 
També destaquen tota una sèrie de tasts de productes de qualitat catalans, que es duran a terme a l’estand del DAR (Recinte Gran Via. Pavelló Participacions Autonòmiques):
 
Tast de Gambes de Palamós. 12:00 hores.
 
Tast de Patates de Prades. 16:00 hores.
 
 
12 març de 2008

10:00|.Fira Alimentària (Estand del DAR. Pavelló de les Participacions Autonòmiques. Recinte Gran Via)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la presentació del llibre Els formatges de Catalunya, en el marc d’Alimentària