Taller participatiu a Girona pel desplegament reglamentari de la Llei d'Espectacles

query_builder   12 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Taller participatiu a Girona pel desplegament reglamentari de la Llei d'Espectacles

Demà dijous, a les 18:15 hores, al Centre Cultural La Mercè, a Girona
La directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, i el subdirector director general de Participació Ciutadana, Jordi Pacheco, presidiran demà dijous, 13 de març,al Centre Cultural La Mercè de Girona, el V taller participatiu per el desplegament reglamentari de la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives adreçat als sectors empresarial, social i de les administracions públiques.
 
Abans d’iniciar-se la reunió, a les 18:15 hores, la directora i el subdirector atendran als mitjans per explicar-los aquest procés participatiu en què empresaris, entitats socials i administracions podran opinar sobre el desenvolupament dels diferents aspectes de la Llei d’Espectacles.
 
A les 18:30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici del taller participatiu al qual també hi assistirà el director dels serveis territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Marc Vidal.
 
El secretari general del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, clourà el taller de participació.   
 
 

18:15|.Centre Cultural La Mercè (Pujada de la Mercè, 12)|Girona (El Gironès)

La directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, i el subdirector director general de Participació Ciutadana, Jordi Pacheco, presidiran el V taller participatiu per el desplegament reglamentari de la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives adreçat als sectors empresarial, social i de les administracions públiques. Abans d’iniciar-se la reunió la directora i el subdirector atendran als mitjans de comunicació.