La Generalitat dona a conèixer el tractament per combatre la mosca negra que té previst aplicar en el transcurs del 2008 en el riu Segre i en l'últim tram del Cinca

query_builder   12 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat dona a conèixer el tractament per combatre la mosca negra que té previst aplicar en el transcurs del 2008 en el riu Segre i en l'últim tram del Cinca

La presentació coincidirà amb la primera de les fumigacions planificades
El delegat territorial del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, explicarà demà dijous, dia 13, el tractament que la Generalitat preveu dur a terme durant l’any 2008 per combatre la mosca negra en el riu Segre i en el tram català del Cinca.
 
L’acte informatiu tindrà lloc a les 10.00 hores a Montoliu de Lleida, i comptarà amb la presència dels alcaldes de la zona habitualment afectada per la plaga, els directors dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat implicats en el tractament, i el president i el director del Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i Montsià (CODE), Josep Caparrós i Raül Escoda.
 
Precisament demà, els tècnics del CODE realitzaran la primera de les fumigacions previstes mitjançant un helicòpter, que a les 10.00 hores serà en el lloc de la presentació del tractament, a Montoliu de Lleida, per recarregar el producte biològic que es distribueix en els rius (des d’allí s’enlairarà per continuar la fumigació).
 
Observacions:
 
1.- El lloc de convocatòria és a l’Ajuntament de Montoliu de Lleida, a les 9.45 hores. Des d’allí, tothom es desplaçarà fins a l’indret on està prevista la presentació del tractament i on l’helicòpter carregarà BTI. 
 
2.- El millor punt per prendre imatges de l’helicòpter en plena acció de fumigació és el pont vell de Seròs (8.30 h.).
 
 
 
 

09:45|.Ajuntament (c. La Creu, 21)|Montoliu de Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, presentarà el tractament per combatre la mosca negra que la Generalitat té previst aplicar el 2008 en el riu Segre i en el tram català del Cinca.