El Govern de la Generalitat commemora el Dia Internacional de les Dones a Girona

query_builder   13 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern de la Generalitat commemora el Dia Internacional de les Dones a Girona

L'acte inclourà un muntatge escènic de lectures d'autores catalanes
L’Institut Català de les Dones (ICD), adscrit al departament d’Acció Social i Ciutadania (DASC), organitza divendres a Girona, un acte en commemoració del Dia Internacional de les Dones, en el qual hi participaran el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, el director dels Serveis Territorials del DASC, Josep Viñas, i la coordinadora territorial de l’ICD, Esperança Permanyer.
 
L’acte inclourà un muntatge escènic, produït pel Centre Dona i Literatura, de la Universitat de Barcelona, que consisteix en lectures d'autores catalanes, combinades amb la interpretació de peces musicals de compositores també catalanes.
La lectura dels textos a Girona anirà a càrrec de Margarita Massot i Eva Trullàs. La soprano Georgina Rabassó i la pianista Viviana Salisi, realitzaran la interpretació musical.

19:00|.Auditori Narcís de Carreras de "La Caixa" (Santa Clara, 11)|Girona (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy; el director dels Serveis Territorials del DASC, Josep Viñas, i la coordinadora territorial de l’ICD, Esperança Permanyer, participaran en la commemoració del Dia Internacional de les Dones a Girona.