La consellera de Treball, Mar Serna, visita la Fira de Sant Josep de Mollerussa

query_builder   14 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la Fira de Sant Josep de Mollerussa

A les 17.00 hores intervindrà en la jornada "Pel futur laboral de les Terres de Lleida" que organitza la UGT i a les 18.00 hores atendrà als mitjans de comunicació
Demà DISSABTE 15 DE MARÇ la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la Fira de Sant Josep de Mollerussa. A les 17.00 hores la consellera intervindrà en la jornada “Pel futur laboral de les Terres de Lleida” que organitza la UGT en el marc de la Fira (Av. del canal, s/n – Sala 2 dels Pavellons Firals). A la jornada també hi participarà el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez.
 
La consellera Serna tractarà la situació laboral i econòmica del territori de Lleida mentre que el secretari general de la UGT de Catalunya abordarà l’actuació sindical dins de les empreses i quins són els criteris que hauran de primar a la negociació col.lectiva durant aquest 2008.
 
En acabar, al voltant de les 18.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, el secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez, i l’alcaldessa de Mollerussa i presidenta de la Fira, Teresa Ginestà, atendran als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, la consellera Serna, acompanyada de l’alcaldessa de Mollerussa, visitarà l’ajuntament de la localitat (Plaça de l’Ajuntament, 2). A les 19.30 hores la consellera i l’alcaldessa faran un recorregut pel recinte firal. A continuació, a les 21.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, assistirà al sopar “Dia de la Comarca” (Restaurant Big Ben. Crta. A2 a).
 
Divendres, 14 de març de 2008
 

18:00|.Fira de Sant Josep de Mollerussa. (av. del canal, s/n. Sala 2 dels Pavellons Firals)|Mollerussa (El Pla d'Urgell)

La consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la Fira de Sant Josep de Mollerussa i intervindrà a la jornada tècnica "Pel futur laboral de les Terres de Lleida", organitzada per la UGT de Catalunya.