El conseller d'Interior, Joan Saura, presidirà l'acte de lliurament de Medalles d'Honor dels Bombers de la Generalitat

query_builder   14 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Interior, Joan Saura, presidirà l'acte de lliurament de Medalles d'Honor dels Bombers de la Generalitat

Dilluns, 17 de març, a les 11,00 hores, al Consell Comarcal de la Noguera i al Teatre Municipal de Balaguer
· El conseller oferirà una roda de premsa a les 11:30 hores per avaluar el risc d'incendi forestal a Catalunya
· Les medalles d'honor, en diverses categories, es lliuraran a més de 200 bombers amb més de 20 anys de servei efectiu
· Enguany, també es lliuraran 3 medalles d'honor per serveis excepcionals i una felicitació
· L'acte s'emmarca dins dels actes de la III Setmana dels Bombers
El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà el proper dilluns l'acte de lliurament de les Medalles d'Honor dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que se celebrarà al Teatre Municipal de Balaguer (Noguera).
En total, es lliuraran 217 medalles a bombers funcionaris i voluntaris. D'aquestes medalles, 86 són de bronze, de les quals, una és a títol pòstum, i es lliuraran als membres que porten 20 anys dins del cos de Bombers de la Generalitat; 116 són d'argent, per als bombers amb 25 anys d'antiguitat. Les medalles d'honor d'or (es lliuraran 15) s'atorguen als Bombers amb 35 anys de servei efectiu o a aquells bombers amb 30 anys de servei efectiu en el moment de la seva jubilació.
Enguany, també es lliuraran 3 medalles d'honor d'or per serveis excepcionals, i una felicitació, per tal de distingir a membres del Cos de Bombers per la seva especial dedicació, o per la seva actuació en serveis especialment arriscats o difícils.
A l'acte de lliurament de medalles, que començarà a les 12.00 hores, hi assistiran, entre d'altres autoritats, l'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà; el secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; el secretari de seguretat pública, Joan Delort i la directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau, i el cap operatiu dels Bombers, Antoni Rifà.
Abans del lliurament de medalles, Saura també presidirà, a les 11.00 hores, l'acte de lliurament de premis als guanyadors del concurs de dibuix escolar "Bombers en acció" i la inauguració de l'exposició fotogràfica, "Bombers: abnegació i servei, 1885-2008". Aquests actes es celebraran el mateix dilluns, 17 de març, al Consell Comarcal de la Noguera i al Museu de la Noguera, respectivament.
La roda de premsa es farà, a les 11.30 hores, a la seu del Consell Comarcal de la Noguera.
TEMA: Saura lliura de premis als guanyadors del concurs de dibuix escolar.
DIA: 17 de març
HORA: 11.00 hores
LLOC: Consell Comarcal de la Noguera (Passeig` Àngel Guimerà, 28-30 Balaguer)
TEMA: Roda de Premsa del Conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura
DIA: 17 de març
HORA: 11.30 hores
LLOC: Consell Comarcal de la Noguera (Passeig` Àngel Guimerà, 28-30 Balaguer)
TEMA: Lliurament de Medalles d'Honor dels Bombers
DIA: 17 de març
HORA: 12.00 hores
LLOC: Teatre Municipal de la Noguera (Passeig Àngel Guimerà, 24-28, Balaguer)

11:00|.Teatre Municipal (Passeig Àngel Guimerà, 24-28)|Balaguer (La Noguera)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà l'acte de lliurament de Medalles d'Honor dels Bombers de la Generalitat. A l'acte també hi assistiran el secretari general del Departament, Joan Boada; el secretari de Seguretat, Joan Delort, i la directora de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau.Posteriorment, a les 11.30 hores, el conseller oferirà una roda de premsa per avaluar el risc d'incendi forestal a Catalunya, a la seu del Consell Comarcal de la Noguera (Passeig Àngel Guimerà, 28-30).