El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, assisteix a la inauguració del Casal de Joves de Tordera

query_builder   19 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, assisteix a la inauguració del Casal de Joves de Tordera

El nou equipament inclourà un Punt d'Informació Juvenil, uns bucs d'assaig, connexió a internet i altres serveis d'interès per al jovent
El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, participarà en la inauguració oficial del Casal de Joves de Tordera que es farà el proper dijous. Ho farà acompanyat de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. En els actes d’obertura del nou equipament juvenil també es faran una cercavila, una nit de teatre i un concert al Casal.
 
El Casal de Joves de Tordera, a més d’organitzar una programació d’activitats de dinamització, participació i formació, inclou un nou Punt d’Informació Juvenil que oferirà assessorament per als i les joves del poble sobre diversos aspectes del seu interès. També els oferirà la possibilitat de connectar-se a internet, fer ús dels bucs d’assaig, del servei préstec (de tendes de campanya, playstation...), jugar a tennis taula o a futbolí... També s’hi podran sol·licitar els carnets d'alberguista i els carnets d'estudiant internacional.

19:00|.Ajuntament (Plaça de l'Església, 2)|Tordera (El Maresme)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, assistirà a la inauguració del Casal de Joves de Tordera.