Aquest fòrum, que tindrà lloc el proper 1 d'abril, té com a objectiu afavorir la interrelació entre els productors, els transformadors, els distribuïdors i els cuiners
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat dels cuiners Nando Jubany, de Can Jubany de Calldetenes, Joan Roca, del Celler de Can Roca de Girona i Oriol Rovira, dels Casals de Sagàs i de les seves respectives mares Helena Erms, Montserrat Fontanet i Maria Dolors Prat, presidirà una roda de premsa per explicar en què consistirà la Demostració culinària de mares i cuiners que es realitzarà el proper dia 1 d’abril en el marc de Tàstum, Fòrum Agroalimentari de Catalunya.
Durant el fòrum hi haurà l’entrega dels premis Tàstum i el conseller aprofitarà la roda de premsa de dijous per anunciar tant els premis de la Innovació agrària i agroindustrial 2007 (PITA) així com el lliurament dels Diplomes en els mestres artesans alimentaris i el Jove artesà innovació agroalimentari.
Tàstum, Fòrum Agroalimentari de Catalunya, organitzat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) té com a objectiu principal afavorir la interrelació entre els productors, els transformadors, els distribuïdors i els cuiners, així com propiciar un debat sobre el camí que ha de seguir en el futur el primer sector industrial de Catalunya.
La primera edició del Tàstum inclourà, a més del panel de cuiners, una taula rodona sobre la situació i les potencialitats del sector, un lliurament de premis del Departament i un sopar de tast per a unes 500 persones.
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ | |
ACTE: | Roda de premsa de presentació del panel de cuiners de Tàstum |
DIA: | Dijous, 20 de març de 2008 |
HORA: | 11:30 hores |
LLOC: | Teatre Nacional de Catalunya Plaça de les Arts, 1 Barcelona |
19 de març de 2008
11:30|. Teatre Nacional de Catalunya|Barcelona (El Barcelonès)
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà una roda de premsa per explicar en què consistirà la Demostració culinària de mares i cuiners que es realitzarà el proper dia 1 d’abril en el marc de Tàstum, Fòrum Agroalimentari de Catalunya.