Ampliació. El conseller Llena visita el Parc Agrari de Sabadell

query_builder   25 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Ampliació. El conseller Llena visita el Parc Agrari de Sabadell

És la primera visita que el responsable del DAR fa en aquest espai
 
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà demà, per primera vegada, les instal·lacions del Parc Agrari de Sabadell. Prèviament, el responsable del DAR mantindrà una trobada amb l’alcalde d’aquesta localitat, Manuel Bustos, i el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Ricard Estrada.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Sabadell a les 11:45 hores aproximadament.
 
Els mitjans interessats en visitar el Parc Agrari de Sabadell podran traslladar-s’hi amb un minibús des de l’Ajuntament. Per viatjar en minibús cal confirmar al 93.745.31.18.
 
El conseller Llena i l’alcalde de Sabadell signaran un conveni de col·laboració entre la Fundació Miquel Agustí, (COMVAC) i el DAR per impulsar les actuacions de conservació, millora i promoció de varietats agrícoles tradicionals catalanes.
 
D’altra banda, en el decurs de la recepció a l’Ajuntament, el responsable del DAR mantindrà una trobada amb Isidro Cortina, pastor jubilat que ha escrit les seves memòries.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita al Parc Agrari de Sabadell
DIA:
Dimecres, 26 de març de 2008
HORA:
11:00 hores. Arribada a l’Ajuntament
11:45 hores. Atenció als mitjans de comunicació
12:40 hores. Visita al Parc Agrari
LLOC:
Ajuntament de Sabadell
Plaça Sant Roc, 1
Sabadell
 
 
25 de març de 2008
 
 
 

11:00|.Ajuntament de Sabadell (pl. Sant Roc, 1) |Sabadell (El Vallès Occidental)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà, per primera vegada, les instal·lacions del Parc Agrari de Sabadell. Prèviament, el responsable del DAR mantindrà una trobada amb l’alcalde d’aquesta localitat, Manuel Bustos, i el regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, Ricard Estrada.