La consellera de Treball, Mar Serna, visita les Terres de l'Ebre

query_builder   25 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita les Terres de l'Ebre

A les 10.45 hores, atenció als mitjans de comunicació a l'empresa ERCROS (Polígon Industrial Baix Ebre. Parcel·la 5 i 6 - Tortosa)
Demà, DIMECRES 26 DE MARÇ, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà les Terres de l’Ebre. La visita començarà a les 10:00 hores a l’empresa ERCROS (Polígon Industrial Baix Ebre. Parcel·la 5 i 6 - Tortosa), on mantindrà una reunió amb el director de l’empresa, Santiago Rodríguez, i farà un recorregut per les instal·lacions acompanyada del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, del director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Fermín Andrés, i del tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, Jordi Folqué.
 
En acabar la visita, a les 10.45 hores aproximadament, la consellera de Treball, Mar Serna, atendrà als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, la consellera de Treball anirà a Alcanar, on mantindrà una reunió amb l’alcalde de la localitat, Alfons Montserrat, a la seu de l’Ajuntament (c/Generalitat, 10).
 
A les 12:00 hores, la consellera Serna visitarà l’empresa CEMEX (Partida la Martinenca, s/n. Alcanar), on es reunirà amb el director de l’empresa Francisco Iniesta i visitarà les instal·lacions.
 
Més tard, a les 13:30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, celebrarà un dinar de treball amb els Arrossaires del Delta de l’Ebre i la Càmera Arrossera del Montsià ( Hotel Miami Mar. Passeig Marítim, 18-20. Sant Carles de la Ràpita). El dinar de treball comptarà amb la presència del president de la Càmera Arrossera del Montsià, Josep Miquel Fàbregas, i del president d’Arrossaires del Delta de l’Ebre, Agustí Castells.
 
Dimarts, 25 de març de 2008

10:45|.Ercros (Polígon Industrial Baix Ebre. Parcel·la 5 i 6)|Tortosa (El Baix Ebre)

La consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó; del director dels Serveis Territorials de Treball a les Terres de l'Ebre, Fermín Andrés, i del tinent d'alcalde de Tortosa, Jordi Folqué, visitarà les instal·lacions d'Ercros a Tortosa i mantindrà una reunió amb el director de l'empresa, Santiago Rodríguez.