Es celebra la primera reunió de l'any del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya

query_builder   27 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Es celebra la primera reunió de l'any del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i vicepresidenta primera del Consell de la Gent Gran de Catalunya, Carme Porta, presidirà la trobada
El proper divendres se celebrarà a la Casa del Mar de Barcelona la primera reunió de l’any del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya. La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà la trobada. Durant la reunió, entre d’altres, també intervindrà el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, que presentarà al Ple els treballs que s’estan efectuant per a aconseguir el Pacte Nacional per a la Immigració.
 
El Consell de la Gent Gran de Catalunya és un òrgan consultiu de participació de les persones grans en totes les qüestions que són del seu interès i, específicament, en el seguiment dels acords presos en els congressos nacionals de la gent gran. Està integrat per prop d’una setantena de persones, que representen tot el territori català, els dos sindicats majoritaris a Catalunya, 14 entitats de gent gran, sis persones expertes i de prestigi reconegut en aquesta matèria i les persones que han exercit la presidència dels congressos nacionals de la gent gran celebrats fins ara.
 
El Ple de Consell de la Gent Gran de Catalunya es convoca quatre cops l’any. En aquesta primera reunió, a més del Pacte Nacional per a la Immigració, també s’abordaran temes com la participació en el Consell de Seguretat de Catalunya o la propera celebració de FiraGran.

11:00|.La Casa del Mar (c. d'Albareda, 1 )|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, assistirà al Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya.