La consellera Carme Capdevila fa balanç de les actuacions a les comarques gironines per l'eradicació de la violència masclista

query_builder   27 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila fa balanç de les actuacions a les comarques gironines per l'eradicació de la violència masclista

Mantindrà una reunió de treball amb el Grup de Dones de l'Alt Empordà i visitarà diversos equipaments socials
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, es desplaçarà demà, divendres 28, a les comarques gironines acompanyada del director dels Serveis Territorials, Josep Viñas, per visitar diversos equipaments socials i mantenir reunions de treballs amb entitats locals i comarcals.
 
A Figueres, la Consellera  Capdevila s’entrevistarà amb el Grup de Dones de l’Alt Empordà, a la seu del Servei d’Informació i Atenció a les Dones; en acabat, a les 12,45h oferirà una roda de premsa per a fer balanç de les actuacions del Departament a les comarques gironines per l’eradicació de la violència masclista.
 
Prèviament, a Girona, la Consellera inaugurarà la jornada sobre el desplegament de les Lleis de Serveis Socials i de la Dependència en l’àmbit municipal. També té previst reunir-se amb representants del Centre de Dia l’Horta per conèixer la seva proposta d’un nou centre de dia a Girona.
 
A la tarda, visitarà Castelló d’Empúries on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Salvi Güell, i regidors de l’Ajuntament; posteriorment es traslladarà a la Residència de Gent Gran Toribi Durant, on visitarà les instal·lacions.

12:45|.Grup de Dones de l'Alt Empordà (av. Salvador Dalí, 107)|Figueres (L' Alt Empordà)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, mantindrà una reunió de treball amb el Grup de Dones de l'Alt Empordà i presentarà a la premsa el balanç de les actuacions del departament a les comarques gironines per eradicar la violència masclista.