Joan Gené participa en la presentació de les darreres dades i novetats d'Alimentària 2008

query_builder   3 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Gené participa en la presentació de les darreres dades i novetats d'Alimentària 2008

En el decurs de l'acte, es presentarà tres de les activitats que protagonitzaran la nova edició
El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Joan Gené, participarà demà en la presentació de les darreres dades i novetats relatives a la propera celebració del saló Alimentària 2008. L'acte tindrà lloc a partir de les 12:30 hores, al Restaurant Nuclo, al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a L'Hospitalet de Llobregat.
 
També hi prendran part el president del certamen i de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, així com el director d’Alimentària i director general adjunt d’Alimentaria Exhibitions, J. Antoni Valls, el president d’Innoval i de Nestlé España SA, Josep Arcas, el director general d’AECOC, Josep Maria Bonmatí, i el president de l’Associació per al Desenvolupament de la Dieta Mediterrània, Francesc Sensat.
 
En el decurs de l’acte, es presentarà tres de les activitats que protagonitzaran la nova edició. Es tracta del VII Fòrum Internacional de l’alimentació i el seu estudi “Demandes del comprador del futur”, la Botiga Futura, del saló de la innovació Innoval, i el VII Congrés Internacional de la Dieta Mediterrània.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació darreres novetats Alimentaria 2008
DIA:
Dimarts, 4 de març de 2008
HORA:
12:30 hores.
LLOC:
Restaurant Nuclo
Recinte Gran Via de Fira de Barcelona
Avinguda Joan Carles I, 58 – cantonada carrer Ciències
L’Hospitalet de Llobregat
 
 
03 de març de 2008

12:30|.Restaurant Nuclo (Recinte Gran Via Fira de Barcelona. Av. Joan Carles I, 58)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, participarà en la presentació de les darreres dades i novetats relatives a la propera celebració del saló Alimentària 2008. Entre d'altres, també hi prendran part el president del certamen i de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, i el director d’Alimentària i director general adjunt d’Alimentaria Exhibitions, J. Antoni Valls.