La consellera de Justícia presidirà l'obertura de la IX promoció del curs de postgrau en Dret Civil Català de la Universitat de Barcelona

query_builder   3 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia presidirà l'obertura de la IX promoció del curs de postgrau en Dret Civil Català de la Universitat de Barcelona

Montserrat Tura pronunciarà la conferència inaugural "La situació actual de la codificació del dret civil de Catalunya"
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà demà, dimarts 4 de febrer,a les 19.00, l’obertura del curs del postgrau en Dret Civil Català de la Universitat de Barcelona en el que també es lliuraran els diplomes oficials d’aquest postgrau de la promoció 2005-2006.
 
En l’acte d’obertura del curs, al qual també assistiran els directors del postgrau, els professors Dr.Hernandez-Moreno, Dr. Mirambell i Abancó i Dr. Vilagrassa Alcaide, la consellera de Justícia pronunciarà la conferència “La situació actual de codificació del dret civil de Catalunya”.
 
El postgrau de Dret Civil Català està adreçat als llicenciats en dret i especialment a les autoritats judicials destinades a Catalunya. A la promoció 2005-2006 es van titular 68 persones de les quals 32 alumnes són autoritats judicials, jutges , magistrats i 18 secretaris i secretàries judicials, i altres professionals del Dret.

19:00|.Aula Magna de la Facultat de Dret. Universitat de Barcelona (av. Diagonal, 684)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà l’obertura de la IX promoció del curs de postgrau en Dret Civil Català de la Universitat de Barcelona.