La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura la remodelació de l'Alberg de Joventut 'Pere Figuera' de Planoles

query_builder   4 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura la remodelació de l'Alberg de Joventut 'Pere Figuera' de Planoles

El Govern ha invertit 283.000 euros en la reforma d'aquest equipament
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dimecres a les 11:00 hores la remodelació de l’Alberg de Joventut ‘Pere Figuera’ de Planoles (el Ripollès). Acompanyaran la consellera l’alcalde del municipi, José Antonio Fernández; i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Julià Fernàndez.
 
La consellera arribarà a les 10:30 hores a l’Ajuntament de Planoles des d’on, després de signar al Llibre d’Honor, es desplaçarà a l’alberg. Un cop allà farà un recorregut per les instal·lacions i inaugurarà les obres d’ampliació i remodelació d’aquest equipament de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).
 
Les obres, en les quals s’han invertit 283.073,24 euros, han servit per augmentar la superfície tancada aprofitable durant tot l’any amb l’objectiu d’incorporar tres espais de treball col·lectiu, una zona de despatxos per als docents que treballaran permanentment al camp d’aprenentatge i els necessaris espais servidors (magatzem, bany, zones de circulació...). També s’han modificat els espais propis de l’alberg situats en aquesta zona, com els de recepció, administració i direcció.

11:00|.Alberg de Joventut Pere Figuera (Ctra. de Nevà Prat - Cap Riu, s/n)|Planoles (El Ripollès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà la remodelació de l’Alberg de Joventut ‘Pere Figuera’ de Planoles.