Benissanet, Bot, Miravet i la Pobla de Massaluca s'incorporen al COMEBE.

query_builder   4 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Benissanet, Bot, Miravet i la Pobla de Massaluca s'incorporen al COMEBE.

El president del Comebe i delegat del Govern, Lluís Salvadó, i els quatre representants municipals es reuneixen per posar sobre la taula els seus projectes.
El president del Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre (COMEBE), Lluís Salvadó, presentarà en roda de premsa aquest dimecres 5 de març, a les 17.00h, els quatre nous municipis que s’incorporen al Consorci i els projectes a desenvolupar en cadascun d’ells.
 
Abans però, a les 16.00h, els alcaldes i regidors de Benissanet, Bot, Miravet i la Pobla de Massaluca es reuniran amb el president del Consorci, per oficialitzar la seva entrada al COMEBE.
Aquesta incorporació permetrà als diferents ajuntaments potenciar els projectes que tenen cadascun d’aquests municipis de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, a través de la seva inclusió també al Pla Director.
 
 
La reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges al seu inici.
 

17:00|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (Palau Abària. c. Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre i president del Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre, Lluís Salvadó, presentarà els nous municipis i projectes que s'incorporen a l'ens. Prèviament, es reunirà amb els alcaldes i regidors d'aquests municipis.