Acció Social i Ciutadania col·labora amb la Reus Lan Party 2008

query_builder   4 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania col·labora amb la Reus Lan Party 2008

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Tarragona assistirà demà a la presentació d'aquesta trobada d'informàtics
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, assistirà demà dimecres a l’acte de presentació d’una nova edició de la Reus Lan Party. El Departament col·labora en l’organització d’aquest esdeveniment a través de la Secretaria de Joventut. Els guanyadors dels diversos concursos que es celebraran durant la trobada seran obsequiats amb paquets d’estades a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.   
 
La Reus Lan Party 2008 es celebrarà els dies 13,14, 15 i 16 de març al Palau de Fires i Congressos de la capital del Baix Camp. L’organització preveu en aquesta quarta edició l’assistència de més d’un miler de persones.
 
Una Lan Party és una trobada d’aficionats a la informàtica. A la de Reus, els participants, a més d’intercanviar experiències i coneixements, també podran gaudir de competicions de jocs en xarxa, conferències, taules rodones i tallers especialitzats, entre d’altres.  

11:00|.Palau de Fires i Congressos. Av. Sant Jordi, s/n|Reus (Baix Camp)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, participa en la roda de premsa de presentació de la Reus Lan Party 2008