Joan Boada es reuneix amb les autoritats d'Empuriabrava per tractar sobre la zona d'oci nocturn del municipi

query_builder   4 març 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada es reuneix amb les autoritats d'Empuriabrava per tractar sobre la zona d'oci nocturn del municipi

Demà, dimecres, a les 10:00h al Centre Cívic, i a les 11:00h, a la Zona Nit d'Empuriabrava
El secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, es reunirà demà dimecres, 5 de març, a les 10:00 hores, amb autoritats de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, comandaments policials i associacions relacionades amb l'oci nocturn per tractar la problemàtica de la zona nit Els Arcs d'Empuriabrava.
 
A la reunió, que tindrà lloc al Centre Cívic d'Empuriabrava (Av. Pompeu Fabra, s/n), assistiran l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, el director dels Serveis Territorials a Girona, Marc Vidal, el cap de l'ABP dels Mossos d'Esquadra de Roses, Alfons Sánchez, el cap de la Policia Local, Josep Ferrer, el cap del Servei Jurídic de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (FECASARM), Joaquim Boadas i el president de l'Associació de Locals d'Oci Nocturn de Castelló i Empuriabrava (ALONCE), Juan Carlos López.
 
Posteriorment, a les 11:00 hores, el secretari general visitarà la zona nit Els Arcs d'Empuriabrava (Carrer Moxó). En acabar la visita, Joan Boada, atendrà els mitjans de comunicació assistents.
 

10:00|.Centre Cívic d'Empuriabrava (av. Pompeu Fabra, s/n)|Castelló d'Empúries (L' Alt Empordà)

El secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, es reunirà amb autoritats de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, comandaments policials i associacions relacionades amb l'oci nocturn per tractar la problemàtica de la zona nit Els Arcs d'Empuriabrava. En acabar la reunió Boada visitarà la zona de nit Els Arcs i atendrà els mitjans de comunicació.